Thursday, January 29, 2009

Kehebatan Air

Air sememangnya menjadi sumber keperluan setiap mahkluk di bumi ini. Jika kekurangan air, manusia akan kehausan dan jika tiada langsung air, mungkin akan membawa kepada kematian. Ini kerana tubuh amat memerlukan air. Air juga bertindak balas dari getaran emosi dan pemikiran.
Saya ingin kongsikan sedikit contoh kristal air yang bertindak balas diatas setiap perkataan yang keluar dari mulut seseorang dan pengaruh energi lainnya.
Diatas adalah kristal air yang bertindak balas terhadap muzik heavy metal.... Haa, diharap mat-mat rock tidak minum air ketika memainkan irama sebegini.
Diatas adalah contoh kristal air yang bertindak balas terhadap kata-kata negatif seperti " Kau pergi matilah... aku benci kau "
Yang ini pula ialah tindak balas terhadap ucapan " Terima kasih "... cantik kan ?Ini pula adalah kristal air yang belum bertindak balas terhadap doa...... huduh !!
( Barang siapa yang minum tanpa membaca bismillah... beginilah rupa air yang diminum )


Haa.. yang ini pula kesan tindak balas selepas membaca doa... sungguh indah ciptaan Tuhan....


Jadi, disarankan agar sentiasa berfikiran positif dan mengucapkan kata-kata positif. Dan amalkan berdoa serta mulakan dengan Bismillah hirahman nirahim setiap kali hendak minum..... Sebab itulah air penerang hati itu mujarab....


No comments:

Post a Comment